vochtwerende verf

Duiken er in je badkamer kleine vochtplekken op? Condensatievocht is hier gewoonlijk de oorzaak van. De beste oplossing is uiteraard het plaatsen van een mechanisch ventilatiesysteem. Gelukkig bestaan er ook snelle en eenvoudige manieren om dit op te lossen.

Eén ervan is het aanbrengen van een vochtwerende verf op je muur. Dit zal de vochtplekken niet verwijderen, maar zal er wel voor zorgen dat de bestaande vochtplekken niet verder uitbreiden. Vochtwerende verf kan je makkelijk terugvinden in een doe-het-zelf-zaak.

Let wel op! Zie je nieuwe vochtplekken tevoorschijn komen op de plaatsen waar je de verf hebt aangebracht, dan ligt de oorzaak ergens anders gaan zoeken. In dit geval is een diagnose van een vochtexpert aangeraden.

Het antwoord is heel simpel: schilderen over een vochtige muur zal het vochtprobleem niet verhelpen. Gelukkig bestaan er een paar eenvoudige manieren om komaf te maken van je vochtprobleem. Lukt dit niet, schakel dan een specialist in.

Verder lezen

Salpeter herken je aan die witte aanslag op de muur. Net als elk vochtprobleem kan salpeter ook nadelige gevolgen hebben op onze gezondheid. Gelukkig is dit vrij eenvoudig te bestrijden.

Verder lezen

Wil je opstijgend vocht bestrijden zonder de muren te onderkappen, dan is muurinjectie de oplossing. In slechts 6 stappen verlost de vochtexpert jou definitief van jouw vochtprobleem.

Verder lezen