Vochtbestrijding: gratis offertes

Waar heeft u een vochtprobleem?

Komen je vochtproblemen weer boven water?

Vocht in huis, iedereen is er weleens het slachtoffer van. Zit je door hevig regenweer met vocht en schimmels op je muren? Laat dit probleem dan best niet te lang aanslepen. Vochtproblemen kunnen snel weer boven water komen en de gevolgen zullen niet lang op zich laten wachten

  • Voor elk vochtprobleem een premie: Vocht in huis bestrijden hoeft geen fortuinen te kosten. Ook jij kan premies voor vochtbestrijding ontvangen. Zo kan je makkelijk enkele duizenden euro’s recupereren. Ontdek hoeveel je kan ontvangen en aan welke voorwaarden je moet voldoen.
  • Wat is de prijs van vochtbestrijding? Vochtbestrijding is een noodzaak, maar de prijzen kunnen hoog oplopen. Gelukkig steekt de Vlaamse overheid een handje toe.
  • Maak komaf van vocht in je kelder: Een vochtige kelder is een serieuze doorn in het oog. Muffe geuren, ongedierte en schimmel zorgen voor een ongezonde leefklimaat. Gelukkig zijn er heel wat mogelijkheden om een kelder terug droog te maken.

Zonder een vochtdiagnose zullen jouw vochtproblemen echter steeds weer boven water komen. Wij brengen je in contact met vochtbestrijders uit jouw buurt die je voorgoed verlossen van jouw vochtprobleem

Gratis vochtdiagnose
We hadden reeds enige tijd problemen met ongezonde schimmel in onze kelder. We zijn nu volledig verlost van dit probleem. Maar goed ook, want dit zou zeer slecht zijn geweest voor de gezondheid van onze pasgeboren baby.

Vandenbroecke E. uit Zottegem

Meer over vochtbestrijding...

Vochtplekken behandelen begint bij een correcte diagnose!

Wil je vochtplekken behandelen, dan dien je eerst goed na te gaan wat de oorzaak ervan is. Waar komen de vochtplekken in je woning tevoorschijn?

Verder lezen

Opstijgend vocht bestrijden? Dit zijn de methodes

Wil je niet dat opstijgend vocht de draagkracht van je muren evenals je gezondheid aantast, dan moet je deze zo snel mogelijk behandelen. Maar welke methodes bestaan er?

Verder lezen

Doorslaand vocht? Maak je muren waterdicht

Bij doorslaand vocht kun je éénvoudig oplossen door je buitenmuren waterdicht te maken. Maar hoe ontstaat doorslaand vocht?

Verder lezen

Schimmels in de badkamer verwijderen en voorkomen

Schimmel in de badkamer is een veelvoorkomend probleem. Door goed te ventileren voorkom je het. Laat een raam openstaan of gebruik een ventilatiesysteem. Als het al te laat is voor preventief werk, lees je best onze bestrijdingstips.

Verder lezen