Offertes vochtbestrijding | Vergelijk tot 5 GRATIS offertes

Wij zoeken de beste vochtexpert in jouw regio!

Vul ons formulier in en wij brengen jou in contact met minstens 5 vochtspecialisten uit de buurt. Ze komen bij jou langs voor een gratis vochtanalyse en maken een gratis offerte voor jou op. Jij maakt uiteindelijk vrijblijvend de keuze met welke vochtspecialist je in zee wilt gaan.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1. Waar heeft u een vochtprobleem?

2. Beschrijf uw project

3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Gratis vochtdiagnose aanvragen

Wacht niet te lang om je vochtprobleem op te lossen. Het niet tijdig behandelen van vocht in huis kan dramatische gevolgen hebben voor je woning en je gezondheid. Vooral bij hevig regenweer zullen vochtproblemen naar boven komen. Maar laat je niet misleiden: deze vochtproblemen waren al aanwezig. Heb je geregeld last van hoestbuien, reuma, allergieën,… dan kan vocht hier wel eens de oorzaak van zijn. Zonder een professionele diagnose zal er hier echter alleen maar twijfel over blijven bestaan.

Wanneer u een vochtprobleem opmerkt is een juiste diagnose van fundamenteel belang. Het is belangrijk dat u zich goed informeert over de verschillende opties, maar vraag zeker ook het advies van een expert.

Vocht in huis meten

Hoe werkt het?

Wij hebben een netwerk van verschillende vocht-experts doorheen heel België. Wij controleren elke expert en zijn volledig onafhankelijk van hen. Deze service is onderdeel van het Bobex-netwerk. Indien u zelf een vocht-expert bent kunt u zich aansluiten als vakman bij Bobex.  Indien u een gratis diagnose wilt werkt ons systeem alsvolgt.

Vul ons formulier in

Vul bovenstaand formulier in. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend.

Vergelijk offertes

Wij bellen u op, stellen een aantal extra vragen en kiezen de best geschikte vocht-experts uit uw buurt

Maak je keuze

De geselecteerde vocht-experts komen bij u langs voor een gratis diagnose van het probleem en stellen een vrijblijvende offerte op

Welke vocht-experts doen mee?

Wij hebben een netwerk van erkende vocht-experts doorheen heel het land. Elke vocht-expert kan zich aansluiten bij ons netwerk, maar wij controleren ze eerst. Is hun bedrijf nog solvabel? Staan ze niet op de rand van een faillissement? We evalueren onze experts ook regelmatig.