Vochtbestrijding: gratis offertes

Waar heeft u een vochtprobleem?

Komen je vochtproblemen weer boven water?

Vocht in huis, iedereen is er weleens het slachtoffer van. Zit je door hevig regenweer met vocht en schimmels op je muren? Laat dit probleem dan best niet te lang aanslepen. Vochtproblemen kunnen snel weer boven water komen en de gevolgen zullen niet lang op zich laten wachten

  • Voor elk vochtprobleem een premie: Vocht in huis bestrijden hoeft geen fortuinen te kosten. Ook jij kan premies voor vochtbestrijding ontvangen. Zo kan je makkelijk enkele duizenden euro’s recupereren. Ontdek hoeveel je kan ontvangen en aan welke voorwaarden je moet voldoen.
  • Wat is de prijs van vochtbestrijding? Vochtbestrijding is een noodzaak, maar de prijzen kunnen hoog oplopen. Gelukkig steekt de Vlaamse overheid een handje toe.
  • Maak komaf van vocht in je kelder: Een vochtige kelder is een serieuze doorn in het oog. Muffe geuren, ongedierte en schimmel zorgen voor een ongezonde leefklimaat. Gelukkig zijn er heel wat mogelijkheden om een kelder terug droog te maken.

Zonder een vochtdiagnose zullen jouw vochtproblemen echter steeds weer boven water komen. Wij brengen je in contact met vochtbestrijders uit jouw buurt die je voorgoed verlossen van jouw vochtprobleem

Gratis vochtdiagnose
We hadden reeds enige tijd problemen met ongezonde schimmel in onze kelder. We zijn nu volledig verlost van dit probleem. Maar goed ook, want dit zou zeer slecht zijn geweest voor de gezondheid van onze pasgeboren baby.

Vandenbroecke E. uit Zottegem

Meer over vochtbestrijding...

Schimmels in de badkamer verwijderen en voorkomen

Schimmel in de badkamer is een veelvoorkomend probleem. Door goed te ventileren voorkom je het. Laat een raam openstaan of gebruik een ventilatiesysteem. Als het al te laat is voor preventief werk, lees je best onze bestrijdingstips.

Verder lezen

Zwammen in huis kunnen jaren ongezien hun gang gaan

Zwammen vind je niet enkel terug in het bos, maar ook in huis. Deze hardnekkige schimmels zijn een aanslag op je huis en luchtwegen. Als ze ongestoord hun gang gaan zorgen ze voor instorting, dus wees er op tijd bij.

Verder lezen

Doe het zelf: bestrijd het vocht in je muren!

Vochtbestrijding neemt een serieuze hap uit je budget. Gelukkig kun je ook zelf het vocht in je muren bestrijden. Twijfel niet langer en neem het heft in in eigen handen. Let op: alle vochtbehandelingen kun je niet altijd zelf uitvoeren.

Verder lezen

Witte schimmel is het begin en einde van je vochtprobleem

Begin je kristalachtigge witte plekken te zien op je muren? Dan heb je waarschijnlijk last van salpeterzuur, meestal witte schimmel genoemd. Dit hardnekkig probleem wordt veroorzaakt door vocht. Wees er dus op tijd bij!

Verder lezen