Murprotec prijzen: hoeveel betaal je voor je vochtprobleem?

Vochtbestrijding kost een aardig duitje. Wie op zoek is naar de beste prijzen voor de vochtbestrijding van zijn woning, vergelijkt vooraf best verschillende vochtexperts. Op de Belgische markt heeft Murprotec zich in de loop der jaren echter al meer dan eens bewezen als dé expert in definitieve vochtbehandelingen,  en dit aan zeer correcte en toegankelijke prijzen. Een overzicht…

Wie is Murprotec?

Murprotec prijzen: hoeveel betaal je voor je vochtprobleem?Opgericht in 1954 heeft Murprotec zich vandaag de dag gevestigd als marktleider op het vlak van vochtbestrijding. Dit Belgisch bedrijf, ook actief in andere Europese landen waaronder Frankrijk en Nederland, bestrijdt jaarlijks vochtproblemen in meer dan 11.000 woningen. En met succes!

Murprotec: richtprijzen per behandeling

Aan een ervaren vochtspecialist is uiteraard een kostenplaatje verbonden. Aan welke prijzen mag je je zodoende verwachten bij Murprotec?

Elke vochtexpert van Murprotec zal vooraf steeds een correcte diagnose uitvoeren en zal de meest geschikte behandelingsmethode met succes toepassen. Hieronder vindt je een aantal van de vochtbehandeling prijzen terug.

Let op! Dit zijn louter richtprijzen en kunnen verschillen naargelang het vochtprobleem. Wil je een concrete prijs ontvangen? Best is dan een gratis en vrijblijvend offerte aan te vragen.
 

Ontvang gratis en vrijblijvend offertes

 

Methode vochtbestrijding Prijs
Muren onderkappen 100 tot 150 euro per lopende meter
Muren injecteren 100 euro per lopende meter
Gevel impregneren 10 tot 12 euro per vierkante meter
Nieuwe gevelbekleding 40 tot 260 euro per vierkante meter
Mechanische ventilatie installeren 1.200 tot 6.500 euro
Waterdichting kelder 4.000 tot 12.000 euro

Elke vochtbehandeling is een grote kost. Vergeet echter niet dat dit bedrag (gedeeltelijk) wordt terugbetaald door de Vlaamse overheid dankzij de verschillende premies. 

Welke factoren bepalen de Murprotec prijzen?

Zoals eerder aangehaald duidt bovenstaande tabel louter richtprijzen aan. Het bedrag op jouw eindfactuur zal voornamelijk bepaald worden door deze drie factoren:

  1. Welke vochtbehandeling is noodzakelijk? Dit bepaalt grotendeels de prijs. De vochtbestrijdingsmethode is afhankelijk van het type vochtprobleem. Ruwweg onderscheidt men drie types: opstijgend vocht, doorslaand vocht en condensatievocht. De expert van Murprotec zal jou hier uitgebreid over informeren.
  2. Hoe oud is het vochtprobleem? Hoe langer het vochtprobleem vrij spel krijgt, hoe hoger de uiteindelijke kost. Daarom is het belangrijk om onmiddellijk actie te ondernemen wanneer je vochtproblemen hebt opgemerkt.
  3. Wil je isolatie plaatsen? Het al dan niet plaatsen van isolatie beïnvloedt sterk de totaalprijs. Het plaatsen van isolerend materiaal is nochtans een slimme investering. Het beschermt uw woning en staat garant voor het wegblijven van vochtproblemen.

Murprotec: laat een gratis diagnose uitvoerenOm een correct beeld te krijgen van de eindfactuur en de beste prijs te betalen is het aanvragen van een offerte op maat aangeraden. Wens je vooraf echter eerst een gratis diagnose te laten uitvoeren. Vul dan snel ons formulier in
 

Gratis diagnose aanvragen

 

Natte zomer veroorzaakt meer vochtproblemen in huis Door de hevige regen deze zomer kampen veel Vlaamse gezinnen met vochtproblemen en/of waterschade. Met 345 mm neerslag was het de natste zomer sinds 1992 en zelfs de vijfde natste sinds het begin van de metingen in 1833. Hebt u door de slagregens ook last van vochtproblemen in…

Verder lezen

Vocht in huis? Raadpleeg een expert voor de juiste diagnose Wie met vochtproblemen en schimmel kampt, zal vaak zelf proberen het probleem te verhelpen. Maar wanneer het vocht en de schimmel in huis blijven terugkomen, schakelt u best een expert in. De precieze oorzaak vinden van vochtproblemen en schimmelvorming is niet evident, maar wel noodzakelijk…

Verder lezen