Murprotec prijzen: hoeveel betaal je voor je vochtprobleem?

Vochtbestrijding kost een aardig duitje. Wie op zoek is naar de beste prijzen voor de vochtbestrijding van zijn woning, vergelijkt vooraf best verschillende vochtexperts. Op de Belgische markt heeft Murprotec zich in de loop der jaren echter al meer dan eens bewezen als dé expert in definitieve vochtbehandelingen,  en dit aan zeer correcte en toegankelijke prijzen. Een overzicht…

Wie is Murprotec?

Murprotec prijzen: hoeveel betaal je voor je vochtprobleem?Opgericht in 1954 heeft Murprotec zich vandaag de dag gevestigd als marktleider op het vlak van vochtbestrijding. Dit Belgisch bedrijf, ook actief in andere Europese landen waaronder Frankrijk en Nederland, bestrijdt jaarlijks vochtproblemen in meer dan 11.000 woningen. En met succes!

Murprotec: richtprijzen per behandeling

Aan een ervaren vochtbestrijder is uiteraard een kostenplaatje verbonden. Aan welke vochtbestrijding prijzen mag je je zodoende verwachten bij Murprotec?

Elke vochtexpert van Murprotec zal vooraf steeds een correcte diagnose uitvoeren en zal de meest geschikte behandelingsmethode met succes toepassen. Hieronder vindt je een aantal van de vochtbehandeling prijzen terug.

Let op! Dit zijn louter richtprijzen en kunnen verschillen naargelang het vochtprobleem. Wil je een concrete prijs ontvangen? Best is dan een gratis en vrijblijvend offerte aan te vragen.

Methode vochtbestrijding Prijs
Muren onderkappen Op aanvraag
Muren injecteren Op aanvraag
Gevel impregneren Op aanvraag
Nieuwe gevelbekleding Op aanvraag
Mechanische ventilatie installeren Op aanvraag
Waterdichting kelder Op aanvraag

Elke vochtbehandeling is een grote kost. Vergeet echter niet dat dit bedrag (gedeeltelijk) wordt terugbetaald door de Vlaamse overheid dankzij de verschillende premies. 

Welke factoren bepalen de Murprotec prijzen?

Zoals eerder aangehaald duidt bovenstaande tabel louter richtprijzen aan. Het bedrag op jouw eindfactuur zal voornamelijk bepaald worden door deze drie factoren:

  1. Welke vochtbehandeling is noodzakelijk? Dit bepaalt grotendeels de prijs. De vochtbestrijdingsmethode is afhankelijk van het type vochtprobleem. Ruwweg onderscheidt men drie types: opstijgend vocht, doorslaand vocht en condensatievocht. De expert van Murprotec zal jou hier uitgebreid over informeren.
  2. Hoe oud is het vochtprobleem? Hoe langer het vochtprobleem vrij spel krijgt, hoe hoger de uiteindelijke kost. Daarom is het belangrijk om onmiddellijk actie te ondernemen wanneer je vochtproblemen hebt opgemerkt.
  3. Wil je isolatie plaatsen? Het al dan niet plaatsen van isolatie beïnvloedt sterk de totaalprijs. Het plaatsen van isolerend materiaal is nochtans een slimme investering. Het beschermt uw woning en staat garant voor het wegblijven van vochtproblemen.

Om een correct beeld te krijgen van de eindfactuur en de beste prijs te betalen is het aanvragen van een offerte op maat aangeraden. Wens je vooraf echter eerst een gratis diagnose te laten uitvoeren. Vul dan snel ons formulier in

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1. Waar heeft u een vochtprobleem?

2. Beschrijf uw project

3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.