Murprotec prijzen: Wat betaal ik voor mijn vochtprobleem?

Murprotec prijzen
Murprotec is dé Belgische expert in definitieve vochtbehandelingen. Heeft uw woning te kampen met een vochtprobleem? Neem dan onmiddellijk contact op met deze vochtspecialist. Jaarlijks bestrijdt Murprotec vochtproblemen in meer dan 11.000 woningen. En met succes! Maar aan een ervaren specialist is uiteraard een kostenplaatje verbonden. Aan welke prijzen mag u zich verwachten bij Murprotec?

Murprotect: richtprijzen per behandeling

Het is van groot belang om vochtbestrijding over te laten aan een ervaren specialist. Een vochtexpert van Murprotec stelt probleemloos een correcte diagnose en zal de meest geschikte behandelingsmethode met succes toepassen. Hieronder vindt u een aantal van de richtprijzen terug:

Methode vochtbestrijding Prijs
Muren onderkappen 100 tot 150 euro per lopende meter
Muren injecteren 100 euro per lopende meter
Gevel impregneren 10 tot 12 euro per vierkante meter
Nieuwe gevelbekleding 40 tot 260 euro per vierkante meter
Mechanische ventilatie installeren 1.200 tot 6.500 euro
Kelderdichting 4.000 tot 12.000 euro

Uw investering in vochtbestrijding kan op het eerste gezicht een grote kost lijken, maar vergeet niet dat dit bedrag (gedeeltelijk) wordt terugbetaald door de Vlaamse overheid. Klik hier voor uitgebreide informatie over de premies van 2019.

Welke factoren bepalen de prijzenpolitiek van Murprotec

Murprotec hanteert zeer correcte prijzen. Het bedrag op uw eindfactuur wordt echter bepaald door verschillende factoren:

  • De gekozen techniek van vochtbestrijding bepaalt grotendeels de prijs. De vochtbestrijdingsmethode is afhankelijk van uw type vochtprobleem. Ruwweg onderscheidt men drie types: opstijgend vocht, doorslaand vocht en condensatievocht. De expert van Murprotec zal u hier uitgebreid over informeren.
  • Hoe langer uw vochtprobleem vrij spel kreeg, hoe hoger de uiteindelijke kost. Daarom is het belangrijk om onmiddellijk actie te ondernemen wanneer u vochtproblemen heeft opgemerkt. Het kostenplaatje zal enkel groter worden en uw woning zal erg lijden onder het vochtprobleem.
  • Het al dan niet plaatsen van isolatie beïnvloedt sterk de totaalprijs. Het plaatsen van isolerend materiaal is nochtans een slimme investering. Het beschermt uw woning en staat garant voor het wegblijven van uw vochtproblemen.

Murprotec prijzen en offertes op maat

Om een correct beeld te krijgen van uw eindfactuur is het noodzakelijk om een offerte op maat te laten maken. We raden u aan om rechtstreeks contact op te nemen met een vochtspecialist. Een grondige expertise is steeds volledig gratis en geheel vrijblijvend.

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor je vochtbehandeling