Bodima: Vochtspecialist sinds meer dan 50 jaar

Bodima staat sinds 1961 bekend om zijn unieke en succesvolle waterdichting van kelders, het zogenaamde Bodima-procedé. Met twee vestigingen in België en één in Nederland groeide het bedrijf in 40 jaar uit tot dé specialist in vochtbestrijding.

Bodima geniet een uitstekende reputatie. Wat maakt deze vochtbestrijder zo bijzonder? We gingen op zoek naar het geheime ingrediënt van het succes van de Bodima vochtbehandelingen.

Bodima: “Vocht in uw woning is niet langer een probleem”

Bodima vocht: De vochtspecialist sinds meer dan 50 jaar

Bodima is bekend geworden met het waterdicht behandelen van kelders volgens het Bodima-procedé, een waterdicht bepleisteringssysteem.

Het bedrijf zette de voorbije jaren stevig in op vochtbestrijding en mag zich intussen dé vochtspecialist bij uitstek noemen.

Bodima bestrijdt vocht op het hoogste niveau en is gespecialiseerd in volgende werken:

  • Kelderdichting: Naast gemetselde kelders kan u bij Bodima ook terecht voor het waterdicht behandelen van ondergrondse garages, wanden van zwembaden, lift- en regenwaterputten.
  • Injecteringswerken: Om insijpelend vocht doeltreffend te bestrijden past Bodima de techniek van polyurethaan-injecties toe.
  • Betonvloerafwerking: Bodima is zonder twijfel de allerbeste in het professioneel afwerken, beschermen en waterdicht maken van betonvloeren.
  • Gevelrenovatie en -bepleistering: Een aantal arbeiders is gespecialiseerd in het waterdicht bepleisteren van gevels. Hierbij gaat men met veel zorg en aandacht voor details in de gevel te werk.
  • Bestrijden van opstijgend vocht: Bodima gaat er prat op steeds de juiste oorzaak te vinden van het opstijgend vocht in uw woning. Op die manier kunnen zij de meest geschikte behangelingsmethode toepassen, met 100% garantie op succes.

Bodima: Het geheim achter het succes in vochtbestrijding

Bodima groeide uit tot een succesvol bedrijf dat vocht in elke woning weet aan te pakken. Waarom moet u kiezen voor Bodima als vochtspecialist?

  1. Ervaring Bodima heeft een uitstekende reputatie dankzij 40 jaar opgebouwde kennis en professionele ervaring.
  2. Garantie Op alle werken geeft Bodima een volledige garantie van maar liefst 10 jaar.
  3. Specialisten Het bedrijf stelt gespecialiseerde experten te werk. De 2 vestigingen in België en 1 in Nederland tellen samen 40 vakmannen.
  4. Totaalaanpak U kan bij Bodima terecht voor een totaalaanpak van uw (renovatie)werken.
  5. Zorg De werklieden gaan met bijzonder veel aandacht voor details te werk. Dit is cruciaal voor bijvoorbeeld de renovatie van uw gevel.

Wens je advies van verschillende vochtspecialisten?

Bent u van plan uw gevel in een nieuw kleedje te stoppen? Wenst u voor eens en voor altijd komaf te maken met hardnekkige vochtproblemen in uw woning?

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1. Waar heeft u een vochtprobleem?

2. Beschrijf uw project

3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.