Maak komaf met je vochtprobleem!

Ligt je kelder onder water? Zijn er vochtplekken zichtbaar op de muur van je slaapkamer? Oorzaak en gevolg van je vochtprobleem, vochtbehandeling, prijzen en premies,… op vochtbestrijding-gids.be lossen we je vochtprobleem voorgoed op.

Onze vochtexperts rusten niet voor ze je huis weer droog gekregen hebben. In slechts één klik ontvangt u advies en een gratis vochtdiagnose om het opstijgend vocht, condensatievocht, … voorgoed te bestrijden!

Laatste artikels over vochtbestrijding


Vochtplekken behandelen begint bij een correcte diagnose!

Wil je vochtplekken behandelen, dan dien je eerst goed na te gaan wat de oorzaak ervan is. Waar komen de vochtplekken in je woning tevoorschijn?

Verder lezen

Opstijgend vocht bestrijden? Dit zijn de methodes

Wil je niet dat opstijgend vocht de draagkracht van je muren evenals je gezondheid aantast, dan moet je deze zo snel mogelijk behandelen. Maar welke methodes bestaan er?

Verder lezen

Doorslaand vocht? Maak je muren waterdicht

Bij doorslaand vocht kun je éénvoudig oplossen door je buitenmuren waterdicht te maken. Maar hoe ontstaat doorslaand vocht?

Verder lezen

Schimmels in de badkamer verwijderen en voorkomen

Schimmel in de badkamer is een veelvoorkomend probleem. Door goed te ventileren voorkom je het. Laat een raam openstaan of gebruik een ventilatiesysteem. Als het al te laat is voor preventief werk, lees je best onze bestrijdingstips.

Verder lezen

Waarom hebben we zoveel last van condensatievocht?

Condensatievocht moet snel aangepakt worden wil je desastreuze gevolgen vermijden op je woning en gezondheid. Kan je dit vochtprobleem zelf bestrijden?

Verder lezen

Zwammen in huis kunnen jaren ongezien hun gang gaan

Zwammen vind je niet enkel terug in het bos, maar ook in huis. Deze hardnekkige schimmels zijn een aanslag op je huis en luchtwegen. Als ze ongestoord hun gang gaan zorgen ze voor instorting, dus wees er op tijd bij.

Verder lezen