Vochtige kruipruimte

Een muffe geur in de kelder verwijderen kan op verschillende manieren. Een ventilatierooster installeren of luchtontvochtiger plaatsen behoren tot de mogelijkheden.

Verder lezen

Opstijgend grondwater is in de kelder een veelvoorkomend fenomeen. De oorzaak hiervan is meestal te wijten aan:

  • een onderbreking in de waterkering;
  • de afwezigheid van een waterkeringsfolie.

Water in de kelder kan je behandelen door het aanleggen van kelderdrainage. De toegepaste methode hangt dan weer af van een voorafgaande diagnose.

Verder lezen

Hoewel er dikwijls aan denken om de keuken, badkamer, … regelmatig te ventileren, is dat niet altijd het geval voor de kelder. Ventileer je je kelder, dan zijn natuurlijke ventilatie en mechanische ventilatie de twee mogelijke opties.

Verder lezen

Vocht in een kelder kan op verschillende manieren. Wij geven je de 4 beste vochtbehandelingen voor in je kelder. Onze tip: vraag een gratis vochtdiagnose aan bij een erkende en ervaren vochtexpert

Verder lezen

Bestaande kelder waterdicht maken: hoe begin je eraan? Een woning moet bestand zijn tegen water en wind, dat weten we al langer dan vandaag. Dat lazen we al in één van onze sprookjesboeken toen de grote boze wolf het bakstenen huis maar niet kon omver blazen. Sommige plekken in huis zijn jammer genoeg niet altijd…

Verder lezen

Opstijgend vocht in huis? Dan zijn er twee mogelijkheden: je muren injecteren of onderkappen. Je muur onderkappen is een zeer effciënte vochtbehandeling maar hangt wel vast aan een kostenplaatje.

Verder lezen

Wil je opstijgend vocht bestrijden zonder de muren te onderkappen, dan is muurinjectie de oplossing. In slechts 6 stappen verlost de vochtexpert jou definitief van jouw vochtprobleem.

Verder lezen

Houten vloeren straalt warmte en klasse uit. Zit je met vochtproblemen, dan zal het vooral ongedierte aantrekken. Hoe te bestrijden? Door een optimale luchtvochtigheid in huis te garanderen!

Verder lezen

Vocht in de kelder maakt de ruimte vrijwel onbruikbaar. Een hoge vochtigheidsgraad kan namelijk jouw immuunsysteem verzwakken en allergieën uitlokken. Gelukkig bestaan er manieren om vocht in de kelder efficiënt aan te pakken.

Verder lezen