Vochtproblemen

Vocht in huis? Raadpleeg een expert voor de juiste diagnose

Wie met vochtproblemen en schimmel kampt, zal vaak zelf proberen het probleem te verhelpen. Maar wanneer het vocht en de schimmel in huis blijven terugkomen, schakelt u best een expert in.

De precieze oorzaak vinden van vochtproblemen en schimmelvorming is niet evident, maar wel noodzakelijk om het probleem efficiënt te kunnen oplossen. Een expert in vochtproblemen kan u daarbij helpen. Naast de nodige vakkennis en ervaring beschikt hij ook over detectie- en meetapparatuur:

Vochtgehalte meten

Een radiofrequentiedetector is een erg betrouwbaar instrument om het vochtgehalte in de muur te meten zonder daarbij het bouwmateriaal te beïnvloeden.

De bron vinden

Met een ultrasoondetector kan een expert de loop van het water volgen en zo vinden waar de vochtproblemen vandaan komen. Ook schimmel kan opgespoord worden. Deze detector werkt door middel van geluidweerkaatsingen en dient daarom in een goed afgesloten ruimte gebruikt te worden om de betrouwbaarheid van de meting te garanderen.

Uw volledige woning screenen

Door infraroodopnames te maken met een thermografische camera kunnen koudebruggen en de aanwezigheid van water in het volledige gebouw opgespoord worden. Zo krijgt u een duidelijk zicht op de omvang van uw vochtproblemen. Deze methode is kostelijk, maar wel zeer betrouwbaar en efficiënt.

Een expert inschakelen is dus de beste optie om de oorzaak van vocht en schimmel in uw woning te vinden en uw vochtproblemen vervolgens definitief te kunnen bestrijden.

Laat een diagnose stellen en bestrijd uw vochtproblemen

Vraag via bovenstaand formulier gratis en vrijblijvend offertes aan en vergelijk.