Schimmel verwijderen
Opstijgend vocht valt direct op door de schade aan de onderkant van de muur

Opstijgend vocht lost zichzelf niet op. Meer zelfs, indien u het probleem niet snel oplost wordt het alleen maar erger. Het vocht zal zich meer en meer een weg banen door uw muren en heel uw huis vernielen. Als opstijgend vocht de oorzaak van uw probleem is, doet u er goed aan verschillende offertes te vergelijken. Via onze rekentool kunt u de richtprijs voor het oplossen van uw vochtprobleem berekenen:

Bereken uw richtprijs:

Wij respecteren uw privacy
De berekening is volledig vrijblijvend, indien u dat wenst kunt u meer informatie aanvragen. In dat geval zullen we uw gegevens opslaan om u verder te helpen, overeenkomstig de GDPR wetgeving kan u in dat geval uw gegevens steeds opvragen en raadplegen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Prijs vocht diagnose

Via onze berekening krijgt u een richtprijs voor de oplossing van uw probleem. Via de tool kunt u ook gratis diagnoses opvragen van experts in vochtbestrijding. Een vocht-diagnose is vaak dus gratis.

Prijs muren injecteren

Een goede oplossing is uw muren injecteren tegen opstijgend vocht. Bij deze methode wordt er een gel geïnjecteerd in uw muur. Via het formulier hierboven kunt u direct de richtprijs berekenen voor het injecteren van muren tegen opstijgend vocht.

Prijs muren onderkappen

Een andere oplossing is uw muren laten onderkappen tegen opstijgend vocht. Zo'n onderkapping is niet in elke situatie mogelijk. Zo moet de muur goed toegankelijk zijn en mogen er geen belangrijke leidingen door de muur lopen. Als het om een gemeenschappelijke muur gaat tussen twee rijhuizen is onderkappen vaak niet mogelijk.

Vaak gestelde vragen over vochtbestrijding

Dit zijn de vaakst gestelde vragen over vochtbestrijding:
  • Is de berekening echt gratis? Ja, elke berekening is gratis. U krijgt direct de resultaten en bent op geen enkel punt  tot aankoop verplicht.
  • Kan ik een gratis diagnose aanvragen? Via de berekening kunt u ook gratis diagnoses aanvragen. Indien u hiernaar vraagt zullen wij u contacteren en u in contact brengen met een aantal vocht-experts die een gratis diagnose van uw probleem kunnen uitvoeren.
  • Welke overheidssteun is er voor vochtbestrijding? Via de Vlaamse overheid kunt u verschillende vochtbestrijding premies aanvragen. 
Richtprijs opstijgend vocht berekenen