Een muffe geur in de kelder? Dan zoekt u beter snel een oplossing.
Een muffe geur in de kelder? Dan zoekt u beter snel een oplossing.

Een natte kelder kan u op een pak kosten jagen. Er ontstaat schimmel op uw muren en op de vloer en vaak baant het vocht zich een weg naar de rest van uw huis. Door uw kelder te bekuipen of uw keldermuren te injecteren tegen vocht kunt u dit probleem snel en definitief oplossen.

Via onze tool kunt u de richtprijs berekenen voor het behandelen van uw kelder tegen opstijgend grondwater of vocht. Doe hier gratis zelf de berekening:

Bereken uw richtprijs:

Wij respecteren uw privacy
De berekening is volledig vrijblijvend, indien u dat wenst kunt u meer informatie aanvragen. In dat geval zullen we uw gegevens opslaan om u verder te helpen, overeenkomstig de GDPR wetgeving kan u in dat geval uw gegevens steeds opvragen en raadplegen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Prijs vocht diagnose

Via onze berekening krijgt u een richtprijs voor de oplossing van het vochtprobleem in uw kelder. Via de tool kunt u ook gratis diagnoses opvragen van experts in vochtige kelders en vochtbestrijding. Een vocht-diagnose is dus steeds gratis via ons netwerk.

Prijs keldermuren injecteren

Een goede oplossing is uw muren injecteren tegen opstijgend vocht. Bij deze methode wordt er een gel geïnjecteerd in uw muur. Via het formulier krijgt u richtprijs voor deze oplossing.

Prijs Kelder bekuipen

Een andere oplossing is uw kelder laten bekuipen.

Vaak gestelde vragen over vochtige kelders

Dit zijn de vaakst gestelde vragen over de berekening van kelder vochtbestrijding:
  • Is de berekening echt gratis? Ja, elke berekening is gratis. U krijgt direct de resultaten en bent op geen enkel punt  tot aankoop verplicht.
  • Kan ik een gratis diagnose aanvragen? Via de berekening kunt u ook gratis diagnoses aanvragen. Indien u hiernaar vraagt zullen wij u contacteren en u in contact brengen met een aantal vocht-experts die een gratis diagnose van uw probleem kunnen uitvoeren.
  • Welke overheidssteun is er voor vochtbestrijding? Via de Vlaamse overheid kunt u verschillende vochtbestrijding premies aanvragen. 
Kelder vochtbestrijding prijs berekenen