Prijs en premie vocht

Vochtbestrijding is niet goedkoop. Afhankelijk van de diagnose kan een vochtbehandeling oplopen tot €10.000. Gelukkig zijn er verschillende vochtbestrijdingspremies beschikbaar die deze kostprijs drastische kunnen doen verlagen.

Zoek echter niet altijd naar de goedkoopste oplossing, maar de meest efficiënte. Je wilt namelijk niet dat je vochtproblemen na termijn weer opduiken. Om een concreet idee te hebben van de prijs voor je vochtprobleem brachten we de verschillende vochtbehandelingen en hun prijs in een duidelijk overzicht.

Premie vochtbestrijding: waar heb je recht op?

Afhankelijk van je vochtprobleem en een aantal aanvullende voorwaarden krijg je recht op twee verschillende premies voor je vochtbestrijdingswerken, nl.:

  • De Vlaamse renovatiepremie
  • De Vlaamse verbeteringspremie

Vocht in huis is een van de onaangenaamste problemen die je kan hebben. Het zorgt voor schimmel, afbladderende muren en optrekkende koude. Daarom pak je best het probleem snel aan! Hieronder vind je van verschillende soorten vochtbestrijding prijs, overzicht van de behandelingen en tips. Vochtbestrijding prijs: overzicht behandelingen Om te beginnen vind je hieronder een handige…

Verder lezen

Investeren in vochtbestrijding is kostelijk. Gezien de investering, besloot de overheid een aantal premies toe te kennen om deze kostprijs te drukken.

!UPDATE 2019! Vanaf 1 juni smelt de Verbeteringspremie samen met de Vlaamse Renovatiepremie tot één gezamenlijke premie. Ontdek de nieuwe voorwaarden en bedragen!

Verder lezen