vochtproblemen in huis

Natte zomer veroorzaakt meer vochtproblemen in huis

Door de hevige regen deze zomer kampen veel Vlaamse gezinnen met vochtproblemen en/of waterschade. Met 345 mm neerslag was het de natste zomer sinds 1992 en zelfs de vijfde natste sinds het begin van de metingen in 1833. Hebt u door de slagregens ook last van vochtproblemen in huis? Een expert lost samen met u het probleem op!

Sluimerend vocht

Vochtproblemen kunnen uw huis niet alleen esthetisch aantasten, ook voor de structuur van uw huis kunnen ze een gevaar vormen. Bovendien kunnen de vochtproblemen nog lang blijven sluimeren, zelfs lang nadat het water uit uw ondergelopen huis of kelder is weggetrokken. Soms zijn de problemen ook niet onmiddellijk zichtbaar. Vocht kan zich ophopen in muren, achter stucwerk, in kruipruimtes, onder vloeren… Pas na verloop van tijd worden de gevolgen hiervan duidelijk: vochtplekken of zelfs schimmels ontstaan, insecten en ongedierte nestelen zich op muren en in kasten, elektriciteitsinstallaties beginnen plots te haperen… Ook voor uw gezondheid kan vocht in huis schadelijk zijn.

Opstijgend vocht opsporen

Daarom is het nodig dat het vochtprobleem tot in de kern wordt aangepakt. Dat is niet altijd even makkelijk. Vaak is het onduidelijk waar de oorzaak van de vochtproblemen zich bevindt. Een expert in vochtbestrijding kan u helpen om de problemen op te sporen en efficiënt te bestrijden. Naast de vereiste vakkennis en ervaring beschikt hij immers over moderne detectie- en meetapparatuur.

Via radiofrequentie- en ultrasoondetectoren kan de expert het vochtgehalte in muren meten, verborgen schimmels opsporen en de loop van het water volgen om te bepalen waar het precies vandaan komt. Daarna gaat hij samen met u na wat de best mogelijke maatregel is om uw woning te beschermen tegen nieuwe vochtproblemen.

Laat een diagnose stellen en help uw vochtproblemen de wereld uit

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan voor vochtbestrijding.

[/column]