Advies vochtbestrijding

Wil je zelf een vochtprobleem oplossen? Afhankelijk van de grootte van het vochtprobleem kun je dit overwegen. Een beetje voorkennis kan echter nooit kwaad.

Wij geven jou vooraf wat advies over de verschillende vochtbestrijdingsmogelijkheden:

  • Hoe herken je opstijgend vocht?
  • Hoe meet je vocht in huis?
  • Wie is er verantwoordelijk voor een vochtprobleem in een huurwoning
  • Hoe kan ik een vochtige ruimte droog maken

Heb je nog bijkomende vragen? Ga dan zeker ten rade bij een erkende vochtspecialist. Deze zal met zijn ervaring een correcte diagnose uitvoeren van je vochtproblemen en jou de beste vochtbehandeling adviseren.

Onze tips en tricks voor vochtbestrijding

Denk je enkel je huis te moeten ventileren in de winter? Niets is minder waar. Bij hittegolven hebben we de gewoonte om onze ramen en deuren dicht te houden. Het gevolg? Een vervuilde luchtcirculatie en de vorming van schimmels.

Verder lezen

Het antwoord is heel simpel: schilderen over een vochtige muur zal het vochtprobleem niet verhelpen. Gelukkig bestaan er een paar eenvoudige manieren om komaf te maken van je vochtprobleem. Lukt dit niet, schakel dan een specialist in.

Verder lezen

Stel, je hebt een vochtprobleem in je huurwoning. Wie moet hier voor de kosten opdraaien: de huurder of de verhuurder? Het antwoord op deze vraag is niet zo simpel en ligt vaak in het midden. Hier enkele tips waar je moet mee rekening houden om een geschil tussen huurder en verhuurder over je vochtprobleem op…

Verder lezen

Zolang je niet net gedoucht hebt, zou geen enkele ruimte in huis vochtig mogen zijn. Is dat echter wel het geval en ben je op zoek naar manier om een vochtige ruimte droog te maken? Wij lijstten een aantal handige tips op om je woning vochtvrij te maken. Een vochtige ruimte droog maken op grootmoeders…

Verder lezen

Bij een vochtprobleem is het belangrijk dat de vochtspecialist een juiste diagnose opstelt. Met deze 4 tips ben je er zeker van dat je een goede te pakken hebt.

Verder lezen