29 april 2014

Voor altijd schimmel verwijderen

Vochtbestrijding

Schimmel in huis is een erg vervelend probleem. Het ruikt muf, geeft grote vlekken en kan zelfs schade berokkenen aan uw gezondheid en aan uw woning. Vochtproblemen liggen vaak aan de oorzaak. Het is daarom belangrijk om eerst het vochtprobleem aan te pakken vooraleer de schimmel definitief verwijderd kan worden.

Oorzaak aanpakken: vochtproblemen

Schimmel vormt zich doorgaans door vocht. Om te schimmel te verwijderen is het dus zaak om eerst aan vochtbestrijding te doen. Wanneer de schimmel zich in de badkamer bevindt, kan dit vaak opgelost worden door een ventilatiesysteem te plaatsten. Opstijgend vocht kan het best behandeld worden door middel van injectie. Een muur impregneren is een goede methode om doorslaand vocht tegen te gaan bij poreuze muren.

Definitief schimmel verwijderen

Een schimmelprobleem aanpakken is niet evident. Het is daarom niet aan te raden om het zelf te doen. U loopt immers het risico om de schimmel in te ademen of zelfs nog meer te gaan verspreiden. Raadpleeg daarom een expert. Die kan een inspectie uitvoeren, een diagnose stellen en de efficiƫntste oplossing bieden om uw woning voorgoed van vochtproblemen en schimmel te verlossen.

Heeft u ook genoeg van schimmel en vochtproblemen?

Vraag dan via bovenstaand formulier gratis en vrijblijvend offertes aan.

Geplaatst in:


Getagged met: